Java Programming

Trajnimi: Programim në JAVA Data e fillimit: 15 Tetor Kohëzgjatja: 40 orë Çmimi: 110 euro Aplikoni nga: http://academy.ubt-uni.net/apply-for-a-training/ Informata shtesë: • Hyrje në Gjuhën Programuese Java. Si të shkruhet, përpilohet dhe […]